Indian Balance

Indian Balance

Room B12, Building A
09:00 - 11:00
Open: July 22, 2016
50 Members
Mon, Tue, Fri

INDIAN BALANCE®

Telo v gibanju, medtem ko duša počiva.

Program za telo in dušo, za katerega so značilni tekoče povezani gibi, ki imajo svoje korenine v tradiciji ameriških staroselcev. Telo v gibanju, medtem ko duša počiva. Indijanska tradicija in sodobni nauki o gibanju.

Indian Balance® (IB) združuje spoznanja ameriških staroselcev o pretoku telesnih energij s sodobnimi nauki o gibanju. Vadba predstavlja celovit program za telo, dušo in duha (body, mind & soul) in je primerna za vse starostne skupine. Njen cilj je vzpostaviti harmonijo oz. ravnovesje (balance) med telesom in duhom ter s pomočjo ciljne vadbe izboljšati telesno pripravljenost posameznika.

Ameriški staroselci vedno delujejo intuitivno, vsi njihovi gibi pa so zanesljivi in osredotočeni. Berejo knjigo narave, uživajo v poglavjih letnih časov, potujejo s soncem in luno ter švigajo naokoli s ptiči. Optimalno so prilagojeni na življenjsko okolje, v katerem odraščajo. To so spoznanja ameriških staroselcev o pretoku telesnih energij. Kot pri vseh vadbah »body & mind« ima tudi pri IB dihanje osrednjo vlogo. Pri vadbi Indian Balance uporabljamo tehniko trebušnega dihanja, pri kateri dihamo skozi usta, s tem pa dosežemo detonizacijo mišic v predelu trebuha in prsi ter sprostimo prsni koš. Dihanje je vzeto iz indijanske tradicije, tehniko dihanja, ki je svoje mesto našla v Indian Balance, pa na treh ravneh gibanja in zavedanja uporablja tudi pleme Kahunas (tehnika huna), ki se s tem polni z energijo.

Na delavnici boste spoznali in začutili edinstveno vadbo Indian Balance®.

This is custom heading element

[/vc_row_in
ner]
Class Hours (0)

Related Trainer

Vodenje vadb mi je pisano na kožo. S pilates vadbo pomagam ljudem, ki veliko sedijo do bolj gibljive hrbtenice, vzpostavitvi ravnovesja v telesu ter iskanju prave poti in ravnovesja v življenju.

Login

Lost your password?