Pilates

Pilates

Room B12, Building A
09:00 - 11:00
Open: July 22, 2016
50 Members
Mon, Tue, Fri

URA PILATESA V STUDIU

Če ste obiskali že kakšno uro pilatesa v skupini, potem najbrž veste, da je pri pilatesu potrebno upoštevati nekaj osnovnih načel. 

Pilates je vadba, ki jo zasnoval Joseph H. Pilates pred nekaj več kot 100 leti. Vadba temelji na krepitvi centra telesa, stabilizaciji sklepov, mobilizaciji hrbtenice in krepitvi tistih majhnih mišic, ki jih potrebujemo za pokončno držo. Z redno vadbo pilatesa izboljšamo ravnotežje, mišični tonus, stabilizacijo ramenskega obroča in sklepov.

Vadba v studiu pomeni, da delamo tako na blazinah, kakor tudi na pilates napravah. Prav zaradi tega je vadba bolj natančna in prilagojena vsakemu posamezniku. 

 

 

PREDNOSTI PILATES VADBE 

“ Dihanje, krepitev ravnotežja, gibljivost, moč in natančnost. S temi besedami lahko opišemo uro pilatesa. Stranski učinki so predvsem manj bolečin v hrbtenici in vratu, občutenje in zavedanje svojega telesa, večja moč in gibljivost, če jih naštejemo le nekaj. Vsekakor je vredno preizkusiti. ”

 

VIDEO POSNETEK - KLASIČNE PILATES VAJE

Class Hours (2)
Torek
19:00 pm - 20:00 pm
Open entry
Četrtek
19:00 pm - 20:00 pm
Open entry

Inštruktor

Vodenje vadb mi je pisano na kožo. S pilates vadbo pomagam ljudem, ki veliko sedijo do bolj gibljive hrbtenice, vzpostavitvi ravnovesja v telesu ter iskanju prave poti in ravnovesja v življenju.

Leave your comment

Login

Lost your password?