Individualna joga

Redna vadba joge deluje pozitivno na izboljšanje srčno-žilnega in dihalnega sistema, povečuje moč mišic, njihovo gibljivost in prožnost, hitrejšo regeneracijo, izboljšuje ravnotežje, vpliva na boljšo koncentracijo in zavedanje telesa ter blagodejno vpliva na prebavni sistem in pomaga uravnavati zdravo telesno težo. Ima še vrsto drugih učinkov, ki pomagajo izboljšati tako psihomotorične sposobnosti kot druge dejavnike, ki lahko pripomorejo k boljšemu splošnemu počutju posameznika.

Individualna vadba joge se prilagaja posameznikovim željam. Možne so tudi individualne ure za zaključene manjše skupine ali pare. 

Individualna vadba je primerna je za vse, ki:

  • želite sebi prilagojeno vadbo joge (več/manj: meditacije, asan, pranayam itd.)
  • ne morete ali ne želite obiskovati skupinskih vadb,
  • imate prenatrpan urnik in želite, da se urnik prilagodi vašemu prostemu času,
  • bi radi vaditelja imeli le zase in tako napredovali hitreje in učinkoviteje kot sicer,
  • bi z vadbami joge radi šele začeli in želite kakovostne uvajalne ure.

Pred začetkom se pogovorimo kakšne so želje, pričakovanja in cilji, katere so vaše želje glede termina in urnika. Zaradi lažje organizacije svojega časa in tudi vašega se za točen urnik praviloma dogovarjamo za en teden vnaprej ali po želji določimo fiksen termin.

O UČITELJICI Katji Tuš

Z vadbo joge se redno ukvarja od leta 2013. Že takoj na začetku je spoznala veliko pozitivnih učinkov na njeno splošno počutje. Kot navdušena rekreativna triatlonka pa je tudi spoznala, kako zelo ji pomaga pri športnih udejstvovanjih, telesno in psihološko. Ker je želela svojo vadbo in jogijsko znanje nadgraditi, se je pomladi 2018 odpravila v Indijo, zibelko joge, ter tam uspešno opravila enomesečno praktično in teoretično usposabljanje za učiteljico joge. Svoje znanje o jogi želi predajati naprej, ker jo to zelo veseli in ker je mnenja, da bi glede na življenjski ritem, ki ga od nas zahteva vsakdanjik in pozitivnih učinkov, ki jih redna praksa joge lahko ima, le-ta morala biti obvezna stalnica na našem urniku.

Je tudi vaditeljica plavanja, vaditelj športne rekreacije ter učitelj deskanja na snegu 1. Sicer pa navdušena rekreativna triatlonka, windsurferka in kajterka.

Kontakt: 070 946 646 ali katja.tus@gmail.com

Login

Lost your password?