Pilates program za nosečnice – online

Pilates program za nosečnice – online

ONLINE PILATES PROGRAM ZA NOSEČNICE

PRENATAL PILATES

Pripravila sem celovit program z vadbo pilatesa in joge za pravilno držo v nosečnosti in ohranjanju gibljivosti. Krepimo in sproščamo mišice medeničnega dna ter se posvetimo sproščanju ter meditaciji za povezavo s svojim otrokom. Vse to želim deliti s teboj.
👇👇👇
V CELOVITEM ONLINE PROGRAMU, ki obsega:
– 26 video posnetkov pilates in joga vadb
– sprostitvene tehnike in dihalne vaje
– vaje za krepitev mišič medeničnega dna ter
– meditaciji za povezavo s svojim otrokom
– audio posnetke z vodenim sproščanjem

V obdobju nosečnosti ter po porodu je vadba prilagojena vsaki posameznici.

Vadba je namenjen nosečnicam v vseh obdobjih nosečnosti. Zato je vadba za nosečnice zasnovana na značilnostih posameznih obdobij nosečnosti. Vadba je individualno prilagojena in namenjena tudi tistim, ki pred nosečnostjo niso bile športno dejavne.

Pilates pomaga vzdrževati tonus trebušnih mišic, kar bo podprlo vaš rastoči trebuh, zmanjšalo bolečine v hrbtu in vam dalo več podpore za potiskanje med porodom. Vaje samo na blazini niso priporočljive že po prvem tromesečju, zato uporabimo mali hribček za oporo hrbtenici (ki ga najdemo v palstes studiu), tako bomo imeli glavo višje od trebuha. Med nosečnostjo lahko delate vaje z bočno oporo, za noge, vaje za zgornji del telesa in raztezanje.

Program vodi izkušena učiteljica joge in inštruktorica pilatesa s certifikatom za vadbo pri skoliozi ter v obdobju nosečnosti ter po porodu.

Cena programa: 77 eur

PRIJAVA: z365.si/prenatal

Class Hours (0)

Login

Lost your password?