Mateja Eržen

“Pilates za zdravo telo.”
Mateja Eržen
Indian Balance,Individualna vadba,Joga,Mateja Eržen,Zdrava hrbtenica
Position
Vodja pilates studia
Experience
4 Years
Email
mateja@zdravje365.si
Biography
Vodenje vadb mi je pisano na kožo. S pilates vadbo pomagam ljudem, ki veliko sedijo do bolj gibljive hrbtenice, vzpostavitvi ravnovesja v telesu ter iskanju prave poti in ravnovesja v življenju.
My skill
Pilates 95%
Individualni pilates 100%
Joga 75%
Meditacija 80%

O mojih vadbah

Ne glede na to, če se boste odločili za pilates vadbo v skupini, ali se boste raje podali na raziskovanje pilates vaj na individualnih treningih, vsak trenutek se bo potrudila, da boste pilates izvajali pravilno. Pilates vadba pomeni nadzor nad svojim telesom in s tem krepitev šibkejših mišic, zaradi katerih so se v telesu pojavila neravnovesja. Morda se to sedaj res ne sliši zabavno, vendar je. Na koncu ure se boste bolje počutili. 

 • Pilates v skupini
 • Individualni pilates
 • Pilates za mamice in nosečnice
 • Joga

Ob rednem izvajanju joge se boste popolnoma sprostili in okrepili zavedanje samega sebe, se povezali s seboj in pridobili na gibljivosti.

Individualni pilates je namenjen vsem, ki imate radi učinkovit trening, ki vam je pisan na kožo. Pilates, ki je namenjen samo vaši hrbtenici, samo vašim potrebam. Na individualni vadbi se posvetimo vaši drži in poskrbimo za napredek. Še posebej priporočamo individualni pilates pri težavah s hrbtenico, skoliozi (ukrivljeni hrbtenici), težavah z ramenskim obročem in lopaticami, bolečinah v ledvenem delu hrbtenice, sedečem delu ter če želite vaditi 1 na 1. 

Komentarji strank

Moj urnik vadb

2 komentarja

 1. admin
  6 let ago Odgovori

  Good trainer!

 2. Sasa
  3 leta ago Odgovori

  Ne vidim urnika vadbe. Zanima me tudi cena individualne vadbe. Hvala. Lp Sasa

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login

Lost your password?